Over deze teambuilding
Hou je van bier, maar ook van chocolade? Ben je op zoek naar een leuke teambuildingactiviteit of interessante workshop waarin je de kunst van het proeven van artisanale pralines, chocolade en/of streekbieren leert? Dan zal je in de zevende hemel zijn met onze degustatie activiteit.
Werner Callebaut is een gepassioneerd bier- en chocoladeliefhebber en heeft zich de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische topproducten. Ik breng je mijn passie voor heerlijke streekbieren en verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor.
De lokale, ambachtelijke bieren bieden een harmonieuze smaak met de chocolade of gaan net voor een pittig contrast. Met leuke wist-je-datjes en sappige bierverhalen neem ik je mee in de rijke en boeiende geschiedenis van ons Belgisch bier. Waarom is België het bier en chocolade land? Is het toeval waarom er zoveel verwijzingen naar bier zijn in onze Nederlandse taal? Hoe proef, ruik en geniet je best van bier & chocolade?