Vector curve

Jouw teambuilding hoort op TeambuildingGuide!

Maak deel uit van een gemeenschap van enthousiaste en professionele organisatoren van corporate teambuildings en laat elke maand duizenden bezoekers jouw activiteiten ontdekken.

De basis van een geslaagde campagne?

Zorg dat je gevonden wordt! Jouw teambuilding activiteit mag niet ontbreken in de meest geraadpleegde database met corporate teambuildings.

TeambuildingGuide is een nationaal platform – een dankbaar houvast voor zowel eventkantoren als bedrijven op zoek naar een geslaagde teambuilding voor hun medewerkers. Op TeambuildingGuide worden vraag en aanbod van unieke teambuildings snel, makkelijk en professioneel bij elkaar gebracht.

Bezoekers kunnen direct contact opnemen met de aangeboden teambuildingconcepten en offerteaanvragen komen rechtstreeks bij jou als organisator terecht. Er zijn geen tussenpersonen en als organisator heb je direct contact met je toekomstige klanten. Zo bouw je aan je eigen klantenbestand.

Sfeerbeeld TeambuildingGuide | Originele ideeën voor een geslaagde teambuilding

Samenwerken met TeambuildingGuide betekent voor jou als organisator

Icon

Gratis toegang

Kosten alleen bij succes. Je betaalt per ontvangen aanvraag een aantal credits. TeambuildingGuide neemt geen commissie op uitgevoerde events : alle omzet is en blijft van jou.

Icon

Direct contact met de klant

Aanvragen worden meteen naar jou doorgestuurd. Er zijn geen tussenpersonen en als organisator heb je direct contact met jouw potentiële klanten. Zo bouw je aan je eigen klantenbestand.

Icon

Focus op organisatie

TeambuildingGuide brengt jouw teambuilding activiteiten in het zicht van duizenden bedrijven. We laten hen graag kennismaken met jouw teambuildings zodat jij je kan focussen op een perfecte organisatie.

Laat ons samenwerken

Elke maand zoeken duizenden bedrijven op TeambuildingGuide naar de perfecte groepsactiviteit voor hun collega’s. We laten hen graag kennismaken met jouw teambuildings.

Op TeambuildingGuide kun je gratis een account aanmaken en teambuilding concepten posten! Bij TeambuildingGuide geen vaste maandelijkse kosten of commissie op boekingen : alle omzet is en blijft van jou! Je betaalt enkel per aanvraag een aantal credits.

Jij hebt de volledige controle over je aanwezigheid op TeambuildingGuide. Je advertenties beheren of tijdelijk on hold zetten? Spotlight of Premium? Stel je aanwezigheid in zoals jij dat wilt!

Sfeerbeeld TeambuildingGuide | Originele ideeën voor een geslaagde teambuilding

De beste teambuilding agentschappen van België.

Werk je conform onderstaande waarden? Dan kunnen we samenwerken! Je zal deel uitmaken van een gemeenschap van enthousiaste en professionele organisatoren van bedrijfsteambuildings.

Icon

Teambuildings van hoge kwaliteit

Bedrijven zoeken op TeambuildingGuide naar vernieuwende, uitdagende en prikkelende teambuilding activiteiten - en dat is precies wat onze partners aanbieden.

Icon

Korte responstijd op aanvragen

Bedrijven die een aanvraag hebben verzonden, hebben het recht op een antwoord. Onze partners engageren zich om elke aanvraag binnen de 24 uur te beantwoorden.

Icon

Focus op B2B teambuilding activiteiten

TeambuildingGuide richt zich uitsluitend op corporate klanten. Onze partners hebben een uitgesproken B2B aanbod aan teambuilding activiteiten.

Veelgestelde vragen

TeambuildingGuide is een online platform waar vraag en aanbod op vlak van teambuilding bij elkaar worden gebracht.

Bedrijven op zoek naar een fijne teambuilding voor hun collega’s vinden op TeambuildingGuide snel, makkelijk en professioneel een geschikte activiteit. Ons doel is om onze bezoekers in staat te stellen de best passende teambuilding te vinden in slechts een paar klikken.

Voor organisatoren van corporate teambuildings fungeert TeambuildingGuide als een marketing platform en lead generator.

Bij TeambuildingGuide werken we uitsluitende met de beste organisatoren. Wij weten dat onze bezoekers op zoek zijn naar vernieuwende, uitdagende en prikkelende teambuilding activiteiten – en dat is precies wat wij van onze partners verwachten. TeambuildingGuide richt zich exclusief naar corporate klanten. Dat betekent dat de adverterende evenementenagentschappen en hun teambuilding activiteiten een duidelijke B2B insteek moeten hebben.

Eens een bezoeker een keuze heeft gemaakt, neemt deze via het aanvraagformulier rechtstreeks contact op met het uitvoerende evenementenbureau. Je ontvangt meteen alle details van de aanvraag en kan het verkoopproces uitvoeren zoals je gewend bent.

Op TeambuildingGuide kan je als organisator gratis een account aanmaken en teambuilding activiteiten op vermelden. Je betaalt enkel per aanvraag een aantal credits. We rekenen geen commissie of maandelijkse vasten kosten.

Op TeambuildingGuide kan je als organisator gratis een account aanmaken en teambuilding activiteiten op vermelden. Je betaalt enkel per aanvraag een aantal credits. We rekenen geen commissie of maandelijkse vasten kosten.

Dit betekent dat je zonder enige kost TeambuildingGuide kan uitproberen.

Heb je nog geen credits gekocht of is je saldo tijdelijk onder nul. Geen probleem. Je zal je aanvragen gedurende een bepaalde tijd blijven ontvangen.

Uiteraard is het wel belangrijk dat je je saldo snel terug aanzuivert om blijvend gebruik te kunnen maken van TeambuildingGuide. We brengen je hiervan via mail op de hoogte.

Credits kan je kopen in je account zone.

Gebruik credits om nieuwe aanvragen te ontvangen en je gepubliceerde teambuilding activiteiten in de Spotlight of als Premium te plaatsen.

Credits kan je kopen in je account zone.

Vector curve

Nieuws, Tips & Tricks
rechtstreeks in jouw inbox?

    Inschrijven
    vector Mobile Menu TeambuildingGuide